diumenge, 3 d’agost del 2008

Hankuk Kiwon

Hola de nou Badukaires!

L'altre dia vaig tenir la sort de poder anar a la Hankuk Kiwon (Asociacio Coreana de Baduk) i fins i tot vaig poder gaudir d'una partida de profesionals. L'ambient era una mica carregadet, estavem tot envoltats de jugadors professionals que comentaven la partida que s'estava jugant i et sens com si no sapiguessis jugar.
Si algu ha vist hikaru no go o ha vist algun cop baduk tv, pot visualitzar millor la situacio. Es juga la partida en una sala aillada on es filma la partida, i despres via baduk tv es van mirant variants i discutint cosetes. A la primera foto podeu veure la sala on es juga la partida i a la segona la sala de comentaris.



Doncs be, vaig tenir tambe la gran sort de poder coneixer a molts profesionals Coreans i tambe vaig poder comprar algun llibret forsa be de preu. Alguns d'aquests son: Cho Hun-Hyeon, Cho Hye-Yeon, Kim Sung-Jun, Kim Hyo-Jung, Rui Naiwei, Seo Bung-Su, An Cho-Yeong, Kim Hyeong-Uh, Kang Yu-Taek, Lee Won-Do, Choi Myeong-hun, Kim Ji-Seok, Heo Yeong-Ho, Lee Chun-Kyu, Cho Han-Seung, Yoon Jun-sang.


D'aqui unes setmanes tornare i espero poder coneixer a alguns dels millors jugadors de Corea. Ja sigui Lee Chang-ho, Lee Sedol, o qualsevol d'aquests besties.

Salut!

7 comentaris:

Hanzo ha dit...

Que guay, ahi como todo un profesional... yo espero algun diapodervivir una esperiencia asi, aunque sea como en tu casa estudiando.

Danet ha dit...

Eo!

Heheh, nada de profesional, aqui aprendiendo todo lo que se puede y mas. Esta al alcanze de todos si tienes ganas, motivacion y ahorras un poco ;)

Un saludo!

TaiGO ha dit...

jeje ese Oscar :D
Vas a venir con un juego más Coreano del que tienes ahora xD.

Dales caña!

Saludos, Marcelo.

Anònim ha dit...

Joderrrrr, nano, quina passada!! Tu aprofitar per conèixer koreanes!!!

Danet ha dit...

Ei Marcelin! Se hara lo que se podra, hehe

De momento estoy canviando estilo, pero si, aqui soy muy brutos... espero que se me quede algo!

Nil! Aqui aprofitem el temps nano, pero la majoria de coreanes no saben angles, pero be, estic intentant aprendre una mica de corea! hehe, una abrasada!

Corel ha dit...

Oscar, estoy tan contenta para ti. Aparace que te diviertes mucho! Te echo de menos mucho este verano a nuestros casa, pero entiendo que Corea es mas emociente. Muchas suerte de todos de nosotros aqui en inglaterra. Que un superestrella eres! Los Reyes

Danet ha dit...

Hola Sarah and family!

Es muy divertido, si! Yo tambien hechare de menos las cenas de cada verano, pero el ano que viene podemos retomarlas.

Un beso desde Corea :)

Oscar