dimarts, 22 de juliol del 2008

Explorant la ciutat

Dijous passat vam sortir a l'aventura amb els companys de pis, i vam anar a passejar una mica per Seul.

Primer de tot, vam visitar Insa-dong.Un carrer de Seul on podem trobar moltes tendes relacionades amb art, souvenirs, objectes per a caligrafia, antiguetats, tendes de té, etc. En resum, un carrer de giris. Es bastant mes car que la zona on vivim, pero tambe hi han mes coses, ja que es zona turistica. Es un carrer molt i molt llarg, aprop del centre de Seul i a mes de mes de tendes de tot tipus, tambe trobem parcs, edificis d'una arquitectura solemne.

Despres de recorrer tot aquest cami, fent una paradeta a la planta baixa d'aquesta gran torre, on hi havia una llibreria gegant, on per suposat vam fer una ullada als llibres de go ( No en tenim prou amb jugar tot el dia a l'academia, no! hahaha ).
I despres, el lloc mes esperat del viatge. El palau Gyeongbokgung.Va ser construit l'any 1395 i va ser destruit a la primera invasio japonesa i posteriorment reconstruit. Te una extensio considerable i hi podem trobar palaus amb un gran contingut historic.




I el mes important dels palaus, Geoncheonggung, i recordat actualment pels habitants del pais perque fou on els japonesos mataren l'emperadriu Myeongseong l'any 1895 creant aixi el començament de l'invasió japonesa que va significar 40 anys de censura al Corea.





Aixo es tot de moment desde Seoul. Salut i sente!

9 comentaris:

OuFeRRaT ha dit...

Quina enveja mamonaken!!! sembla molt bonic, no la liis molt amb les coreanes! salut i sente ;)

Anònim ha dit...

Això, això, com va el tema de noies?

Deixa a les pros en pau :-P

Gregorio ha dit...

fot-li fot-li amb els dans!!!!!

shpa!

Danet ha dit...

jo? pros coreanes? Pobre de mi, si jo soc un sant.

A mes, no se corea, aixi k no hi ha res de que preocuparse. o si? XDDD

Ahir vaig coneixer a Rui Naiwei i a mes, vaig sortir per la baduk TV en un retransmissio de partida de professionals. Va ser la bomba XDD

Despres fare una noticia.

Salut!

Cesar ha dit...

Que mamoncin, lo bien que se lo está pasando. Métele caña a tod@s y pierde mucho los dos primeros meses, que así aprenderás mucho más. Arriésgate a tope, y luego, el último mes, no dejes títere con cabeza ;)

A disfrutar!!!

Gabriel ha dit...

eyyyyyyyy!

Se ve y se lee todo guay, pero ni una foto de Alexandra... Que pasa: te la guardas pa ti?

abraçada y disfruta.

Danet ha dit...

Alexandra tiene novio, ademas no es mi estilo ;)

Por lo demas, se hace lo que se puede.

Un abrazo para ti, para Laura y para Dante!

Ari ha dit...

Qui és l'Alexandra? o_O??? Ho sento Òscar però tinc una connexió malíssima i no vegis lo que m'ha costat arribar fins aquí (visca les connexions amb mòdem, visca les connexions a Internet des del Pallars!!), prometo mirar-me bé tot el blog i les fotos quan torni a Sant Cugat. Passa-t'ho molt bé!!
Una abraçada.

Danet ha dit...

Hola Ari!

L'alexandra es una estudiant de l'academia. Aquestes xarxes...
Disfruta molt de l'estiu i ens veiem a la tornada!

Un petonet