dijous, 7 d’agost del 2008

Jim Jil Bang

Avui dedicare una entrada a aquest fantastic lloc, Jim Jil Bang. A Corea hi han moltes coses tradicionals que es van mantinguent amb el pas del temps. Una d'aquestes tradicions es el Jim Jil Bang o per a que ens entenguem "Sauna".
Podem distingir dues grans zones. La primera, es la zona de les dutxes, piscines ( una a temperatura ambient, una molt calenta i una molt freda) i les saunes. Aquesta primera zona es totalment unisex.


(No he trobat cap mes foto de les dutxes)

La segona zona, es la zona per dormir. Son habitacions comuns molt grans on duus un pijamet que et donen al entrar i on be, pots fer qualsevol cosa sempre i quan no facis un escandol. Petar la xerradeta en familia, jugar a baduk si hi ha un taulell, o sense mes, dormir. S'acostuma a dormir amb una mena d'estores al terra i amb un coixi. Depen a quin Jim Jil Bang vagis, pots trobarte que el coixi sigui un tros de fusta, o be, que sigui un coixinet quadrat ni massa dur ni massa tou. Amb el primer es dificil dormir, massa dur pel meu estil. En fi, avegades trobo que tenen costums una mica extranys...


A mes a mes, el preu esta forsa be. Costa uns 4 euros i trens dret a usar les dutxes, les saunes, la sala de descans, i el pijamet.A mes, a mes, es molt relaxant i fins i tot avegades pots trobar un taulell de baduk, aixi que si vas a Corea no t'ho pots perdre!

He afegit a la part dreta un petit raconet on vaig pujant partides que faig. Que les disfruteu!

Salut!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

La imatge perfecta seria la suma de les dos que has posat... les noietes de la primera amb el taulell de la segona!! ;-)

Danet ha dit...

I tant, pero qualsevol jugaria a baduk aixi... :)

wygc 2006 ha dit...

Que be t'ho passes. Veig que aprofites el temps. Jo vaig estar a un lloc d'aquests pero que estava a l'interior del pais, no a Seul.

I del menjar no expliques res?

Una abracada,

/marc

Unknown ha dit...

Nomes dire una cosa: ja pots dur el calçotets ben nets, que com enganyis a una nena d'aquestes i et vegi un espetec sentirem el crit des d'aqui...

Danet ha dit...

Hola Cubitus sensei!

Tan gracios com sempre :P

Tranquil que anire amb compte. Una abrasada per tu i la Tesa!

OuFeRRaT ha dit...

ooooh xai el bosk!! :D que les mosses no et distreguin del go (xD)

Danet ha dit...

Aixo mai de la vida, home :)

Qui et penses que soc... :P

Ari ha dit...

No has trobat cap foto per al públic femení? ^_^

Danet ha dit...

La veritat es que no... I'm sorry...

Seguire buscant :p

Anònim ha dit...

Xai del boooosk!!!!
Jeje, ahora que he vuelto de vacaciones te escribiré algo de vez en cuando (a ver si es cierto y pones en blog en espanyol jeje).
Oye tío, que no hace falta que mientas, el kimchi ese es una puta mierda, no hay quien lo coma. Yo aún recuerdo ese olor nauseabundo... Brrr, estaba por todas partes.
Por cierto, ¿estas estudiando mucho? Ese 4 dan que he visto en la web es europeo o qué? MAMÓN xD. Pero desde el cariño eh? jaja ;).
¡Saludos!